Automatizarea cafenelelor

Posibilităţi de soluții iiko pentru  automatizarea cafenelelor

 

Grupul  RTI oferă o soluție fiabilă și multifuncţională pentru automatizarea cafenelelor din Moldova -- iiko (a se citi "Aiko"). Folosind software-ul iiko instituția dvs va ajunge la un nou nivel. Se va îmbunătăți vizibil calitatea deservirii clienţilor, munca personalului va fi mai ușoară, dar mai eficientă. Software-ul bine primit pe piaţă este perfect pentru automatizarea  cafenelelor, a restaurantelor sau teraselor de vară.

 

Nu este un secret faptul că o mare parte a profitului nu este colectatată din cauza întreruperilor din cadrul lanțului de aprovizionare, a lipsei de profesionalism și a abuzurilor din partea personalului. Pentru o cafenea mică acest lucru  este deosebit de sensibil, de aceea proprietarii acestor localuri au nevoie de instrumente eficiente pentru a gestiona resursele umane, financiare şi materiale nu mai puțin ca  proprietarii de lanţuri de restaurante mari. O soluţie pentru aceştia  va fi  automatizarerea cafenelelor prin utilizarea software-ului iiko. Un sistem de control corect pus la punct de la bun început  poate deveni pentru o cafenea mică același punct de sprijin, care va permite dezvoltarea temeinică a localului sau crearea unei reţele de restaurante, replicând un concept de succes. Astăzi, automatizarea cafenelelor este aproape o condiție esențială pentru dezvoltarea afacerilor de succes. Soluția inovatoare iiko pune la dispoziţia proprietarilor de  mici unități (cum ar fi cafenele, baruri, bistrouri) tehnologii disponibile anterior doar utilizatorilor de mari sisteme ERP.

 

Compania iiko a dezvoltat soluții speciale standard preconfigurate  pentru automatizarea  cafenelelor, care se bucură de o mai mare funcţionalitate decât  în soluţiile anterioare, „mici”, şi de un preţ democratic. Soluţiile tipice iiko reprezintă un "sistem în ascensiune”: dezvoltându-şi cu succes afacerile prin implementarea instrumentarului inovativ pus la dispoziţie sa, restauratorul poate scala flexibil sistemul, distribuind în mod eficient costurile. 

 

 

based on: iiko.ru