“Cooper karaoke Bar & Kitchen”, sau cum să supraveghezi două afaceri odată.

Proprietarul a dat sarcina de a oferi o solutie complexa de gestionare a proceselor de afacere pentru o cafenea noua si o spalatorie auto, care se afla in aceeasi cladire si functioneaza in complex. Solutia presupunea automatizarea fiecarui proces. 

 

Cel mai performant software din domeniul HoReCa – iiko, cu ajutorul caruia proprietarii pot gestiona activitatea atit a spalatoriei cit si a cafenelei in acelasi sistem, obtinind  rapoarte financiare pe fiecare domeniu in parte. Pentru a optimiza procesul de interactiune a ospetilor si angalatilor, in cafenea a fost instalat meniu electronic pe tablete, prin intermediul caruia oaspetii pot efectua comanda, modulul mobil pentru chelneri, cu ajutorul caruia chelnerii primesc notificari pe telefonul mobil despre efectuarea comenzilor si ecranul bucatarului – care ii permite bucatarului sa isi optimizeze procesul de lucru si sa distribuie comenzile la timp .

 

Iar pentru a controla procesele la spalatorie, a fost propusa noua solutie de la Grupul de Companii RTI, care recunoaste si inregistreaza numerele automobilelor, precum si inregistreaza timpul in decursul caruia masina s-a aflat la spalatorie. Aceasta solutie le ofera proprietarilor o intelegere clara despre numarul de masini care s-au deservit pe parcursul zilei, cit de operativ si efectiv a lucrat fiecare angajat.

 

Multumim "Cooper Karaoke Bar & Kitchen" pentru ca au ales ca partener de incredere – Grupul de Companii RTI. 

Fiecare proiect este  interesant si mai provocant pentru fiecare din noi.