Datalogic Magellan 8500

Producer: Datalogic

Datalogic Magellan 8500 este cel mai performant scaner / cantar ce-si gaseste aplicabilitatea in aplicatii POS.

Proiectat special pentru aplicatii ample de retail, Datalogic Magellan 8500 utilizeaza tehnologia de scanare patentata 3D SurroundScan. Datorita acestei tehnologii, scanerul vizualizeaza rapid si precis toate cele 6 laturi ale unui articol, eliminand orice eroare de citire si reducand problemele legate de ergonomie, casierii au astfel libertatea de a scana obiecte indiferent de orientarea lor.

 

Toate modelele Datalogic Magellan 8500 sunt echipate cu talere din otel inoxidabil si pot fi configurate ca scaner sau scaner / cantar in combinatie cu talerul exclusiv Datalogic All-Weights care cantareste cu precizie in punctul de control.

Magellan 8500 este disponibil in doua dimensiuni: lung sau scurt (doar cu scaner) pentru a se integra cu usurinta in diferite configuratii ce se regasesc in punctele de vanzare.

 

Algoritmii de decodare ai software-ului avansat FirstStrike asigura o scanare rapida si precisa, imbunatatind simultan rata de citire "din prima" a codurilor de bare deteriorate, indoite sau slab printate. Toate aceste calitati se reflecta in eficienta operationala in punctul de control.

Memoria Flash faciliteaza upgrade-ul software-ului si prelungeste astfel durata de viata a dispozitivului. In plus, port-ul auxiliar RS-232 poate fi folosit intr-o varietate de moduri, inclusiv pentru adaugarea unui scaner manual, programarea si configurarea scanerul, accesarea datelor de iesire, etc.

 

Pentru aplicatii ce necesita EAS (electronic article surveillance) – supraveghere electronica a articolelor, Datalogic Magellan 8500 poate fi echipat cu Checkpoint EAS si suporta antene integrate Sensormatic EAS prin port-ul auxiliar RS-232.

Functia Optional Value Added Features ofera instrumente de informare care ajuta la managerierea informatiilor cu privire la software-ul si diagnoza scanerului.

Physical Characteristics
Dimensions (W x D x H) 11.5" x 20" x 12"
Weight 18 lbs
Light Source 650 nm Visible Laser Diode
Laser Class Class II
Scan Method Rasterized omnidirecitonal laser scanning
Scan Lines 64
Interface Type RS-232, USB
Decode Capability All standard 1D Barcodes, GS1 Databar and GS1 Databar expanded
Scan Rate 6,400 scan lines per second
Scale Characteristics
Capacity
Dual Interval Scale 0 - 12 lbs, 12 - 30 lbs
Single Interval Scale 0 - 30 lbs
Minimum Increment
Dual Interval Scale 0.005 lb from 0 - 12 lbs, 0.010 lb from 12 - 30 lbs
Single Interval Scale 0.010 lb
Minimum Legal Weight 0.01 lbs
Maximum Static Weight 150 lbs
Adjustments Calibration only
Environmental Characteristics
Operating Temperature 50° to 104° F
Storage Temperature -40° to 158° F
Humidity 5% to 95% non-condensing