Automatizarea fast-foodurilor

 

Groupul de companii RTI oferă un  produs de încredere și multifuncţional pentru automatizarea localurilor  fast-food din Moldova – software-ul iiko (a se citi "Aiko").Folosind software-ul iiko instituția dvs va ajunge la un nou nivel. Se va îmbunătăți vizibil calitatea deservirii clienţilor, munca personalului va fi mai ușoară, dar mai eficientă. Software-ul bine primit pe piaţă este perfect pentru automatizarea  localurilor  fast-food, a barurilor şi cafenelelor.

 

Posibilităţi de automatizare a localurilor fast-food 

 

În domeniul serviciilor, se crede ca "rapid", "calitativ" și "ieftin" sunt pretenţii incompatibile și în același timp pot fi îndeplinite numai oricare două dintre acestea. Cele mai multe restaurante fast-food infirmă în fiecare zi această afirmație și încearcă să-şi hrănească oaspeții cu cu bucate  gustoase, rapid și ieftin. A deservi rapid clienţii, a asigura controlul de calitate al produselor alimentare, a educa și a păstra personalul profesionist, a organiza o logistică clară și fără deficienţe,  a gestiona în mod eficient nu numai o instituție individuală, ci, de asemenea, o întreagă rețea -- toate acestea și multe alte probleme vă va  ajuta să le rezolvaţi sistemul inovator de automatizare a businessului de restaurant iikoRMS.

 

Cu un management adecvat, localuri individuale sau lanţuri de restaurante   în format democratic aduc profituri mari, dar procesele de afaceri extrem de dinamice și specificul de lucru cu personalul restaurantului necesită o atenție constantă. Directorul unităţii  ia, în fiercare zi şi de câteva ori pe zi, decizii "memorabile", așa că el nu poate aștepta închiderea unei perioade sau să se ghideze de calculele aproximative -- informațiiile prompte și corecte despre vânzări, finanțe, stocuri, personal și producție, îi sunt necesare în timp real,  aici și acum. Soluția integrată dispune de o interfață specializată iiko pentru automatizarea locaţiilor fast-food, și vă permite să primiți toate declarațiile necesare, pe baza datelor curente şi în orice moment.  Dacă  gestionaţi o cantină  într-un centru de afaceri, atunci un instrument indispensabil pentru dvs  va fi sistemul de bonusuri şi depotite  iikoCard, care completează cu succes instrumentarul extins al mijloacelor moderne de management de restaurante și lanțuri de restaurante, deţinute de iiko. Creată de cei mai buni experți, soluția iikoCard permite organizarea un sistem de plăți fără numerar, cu posibilitatea de a crea programe de loialitate, precum și de a pune în aplicare diferite scheme de deservire a personalului  corporatist. În plus, iikoCard  permite  punerea în aplicare a politicii de loialitate în reţelele de restaurante, ajustând valoarea bonusului în raport de localul pe care l-a vizitat clientul. 

based on: iiko.ru