Reprezentantul companiei Datalogic, producator scanerelor pentru magazine,a vizitat biroul Grupului de companii RTI!

 În ziua de azi, pentru a ţine pasul cu inovaţiile este necesar de adoptat noi tehnologii care sunt efective in monitorizarea businesului, simplifica aceste procese și reduc timpul de execuție a acestora. 

Productivitatea este un indicator pentru orice industrie, şi reese din faptul că tehnologia colectării de date prin cod de bare este una dintre cele mai bune investiţii pe care o poate face compania. 

Datalogic este lider mondial în industria de identificare şi colectare a datelor automată. S-au studiat în profunzime toate necesităţile sectorului retail,depozitar,farmaceutic şi au găsit soluția necesară- cititoare de coduri de bare portabile.

 

Datorită soluțiilor stabilite în rețelele (de food și non-food) retail, centre de sortare poștale mondiale, și aeroporturi- Datalogic ocupă o poziție de lider prin oferirea unor echipamente care facilitează activitatea companiilor și personalului care lucrează aici.
Datalogic produce cea mai largă gamă de dispozitive de înaltă calitate și soluțiile utilizate în tehnologia de colectare automată a datelor și automatizări industriale pentru producție, retail, logistica si asistenta medicala.
Marea majoritate rețelelor globale din lume de magazine vânzarilor cu amănuntul utilizează echipamentul anume companiei Datalogic.

Grupul de companii RTI este distribuitorul  în statutul de Gold Partner În Moldova, si Centrul de deservire autorizată pentru compania Datalogic de a lunga durată.

 

Data de 24/08/2016  a venit cu vizită la Chișinău reprezentantul regional biroului european al companiei Datalogic- Dna Anna Braginskaja-Vogt. După ce s-a discutat o serie de întrebari în legatura cu introducerea de noi produse de la Datalogic, cum ar fi: terminale de colectarea datelor integrat în sistemul de operare Android (5 inci de înaltă rezoluție de ecran tactil cu sticlă Corning Gorilla® Glass 3, clasa de protecție IP67). Au avut loc și întâlniri comune cu potențiali clienți noi care și-au exprimat dorința de a schimba echipamentul utilizat în prezent pe echipament mai modern și sigur de la Datalogic.


La Grupul de companii RTI, puteți procura o întreagă gamă de produse Datalogic, precum a obține un ciclu complet de întreținere și deservire a echipamentelor de la Datalogic.

Vă invitam la biroul nostru nou,unde la sală de expoziții ar putea să vedeți echipamentul Datalogic și să gasiți raspunse la toate întrebările.

  

                       

 

   Группа компаний RTI приглашает Вас в новый офис,где в просторном экспо-зале вы можете увидеть оборудование Datalogic в действии и задать все интересующие вопросы.