Optimizarea noului magazin Linella

În luna august, compania LINELLA a deschis 2 magazine noi. Magazinele renovate, folosesc  echipamente și tehnologii moderne a echipament POS furnizat de compania RTI:

 

POS terminal - Wincor Nixdorf BEETLE / M-III - computerele profesionale pentru casieri de  înaltă calitate fabricate in Germania. Ele ofera fiabilitate inalta și viteza de prelucrare a datelor.  La fel, asigura buna funcționare a unității de numerar și ca urmare se mareste viteza de  deservire a clientilor.

 

Scanner-Scale Datalogic Magellan 8300 cu viteză neegalata de recunoaștere a codurilor de  bare deteriorate, etichete de calitate joasa. Scanerele sunt folosite pentru cântărirea mărfurilor  la casa.

 

Tehnologie ALL- cantareste ™ - platforma de cântărire conecteaza suprafetele orizontale si  verticale, distribuie greutatea pe toata suprafața cantarului. Prin asta se asigură cântărire  exacta, reducând în mod semnificativ pierderile din subponderali.

 

Și, desigur, echipamentul fiscal cu imprimare a check-ului la viteză și de înlocuire rapida a  ruloului de hartie. În ceea ce privește echipamentul de cantarire, cântarele Dibal Seria Mistral -  M-525 au fost folosite in departamentul cârnei, brânzei, produselor din pește. În departamentul  fructelor și legumelor cumparatorii au ocazia sa-si cantareasca bunurile pe cantarul self-service  M-525.

 

Dorim companiei LINELLA prosperitate, noi proiecte de succes și clienții fideli!