Datalogic Magellan 2200VS

Producer: Datalogic

Scanerul Datalogic Magellan 2200VS a fost conceput special pentru retail-erii ce au nevoie de un dispozitiv performant intr-o forma compacta, verticala.

 

Croit special pentru medii de retail, cu volum mare de tranzactii in punctul de vanzare (POS), Magellan 2200VS este potrivit in farmacii, magazine cu articole numeroase, tutungerii, etc. Performantele de scanare superioare ale cititorului de coduri de bare 2200VS confirma calitatea si fiabilitatea brand-ului Datalogic Magellan.

 

Algoritmii software avansati asigura viteza de scanare deosebita si simultan imbunatatesc performanta de citire a codurilor deteriorate, indoite sau slab tiparite. Rezultatul final consta intr-o eficienta operationala crescuta.

Memoria Flash permite upgrade-ul software, fapt ce optimizeaza investitia. Aditional, port-ul auxiliar RS-232 poate fi folosit intr-o varietate de moduri, inclusiv pentru adaugarea, programarea si configurarea unui scaner auxiliar.

 

Pentru aplicatii ce necesita EAS (supraveghere electronica), Magellan 2200VS poate fi echipat cu Checkpoint EAS si poate suporta sisteme Sensormatic EAS, cu atentionare pentru citire reusita.

Datalogic Magellan 2200VS beneficiaza si de alte instrumente informationale optionale de diagnoza care imbunatatesc managementul informatiei.

 

General
Type: Barcode scanner - stationary
Width: 15.2 cm
Depth: 9.7 cm
Height: 15.2 cm
Weight: 1.1 kg
Barcode
Scan Mode: Fixed projection
Decode Capability: RSS Code
TTL Decoding: Decoded
Connectivity Technology: Wired
Environmental Parameters
Min Operating Temperature: 10 °C
Max Operating Temperature: 40 °C
Humidity Range Operating: 5 - 95%