Motorola MC1000

Producer: Motorola Symbol

Terminalele mobile imbunatatesc mobilitatea operatorilor

Intr-un pachet simplu ce combina capacitatea de introducere a datelor cu cea de scanare a codurilor de bare, terminalul mobil robust MC1000 de la Motorola vine in intampinarea bugetului si cerintelor dvs., fie ca activati in industria usoara, retail, logistica, depozitare sau centre de distributie.

 

Cu terminalul Symbol/Motorola MC1000, veti avea posibilitatea de a captura date precis si eficient si de a livra produsul potrivit la momentul potrivit catre clientul potrivit.

Arhitectura scalabila, conform standardelor, va protejeaza investitia si va ofera acces la o comunitate mare de dezvoltatori software. Veti pune temelia pentru captura mobila avansata de date si solutii de management care se vor dezvolta pe masura ce nevoile dumneavoastra evolueaza.

 

Adaptare rapida cu ajutorul unei platforme standard

In decursul timpului, nevoile afacerii dvs. evolueaza, iar tehnologia in care investiti ar trebui sa evolueze si ea. Bazat pe platforma Microsoft Windows CE, terminalul MC1000 va ofera atat flexibilitate cat si adaptabilitate pe termen lung.

MC1000 va permite sa dezvoltati rapid si sa implementati aplicatii variate, indiferent daca folositi instrumente de dezvoltare Microsoft Windows Embedded sau dezvoltati noi aplicatii folosind instrumente Rapid Application Development (RAD). Nu veti mai fi legati de un anumit sistem de operare sau vreun instrument de dezvoltare.

 

Cresterea timpului de functionare datorata design-ului robust si usor de utilizat

Motorola proiecteaza produse care vin in completarea activitatii operatorilor.

Veti descoperi ca terminalul MC1000 este usor de utilizat. Operatorii dvs. vor ajunge sa lucreze rapid, folosind o interfata grafica familiara. Este mic, usor si comod, putand fi utilizat confortabil cu o singura mana, chiar de-a lungul unui intreg schimb de lucru.

Daca energia scade, puteti trece cu usurinta de la baterii reincarcabile la cele alcaline - fara a fi nevoie de instrumente sau adaptoare suplimentare.

 

MC1000 are un design robust care face fata cazaturilor accidentale si expunerii la apa si praf fara a risca perioade de nefunctionare datorate deteriorarilor.

Weight 7.23 oz (205 g)
Dimensions 6.42L x 2.54W x 1.5H in (163 x 64.5 x 38 mm)
Processor 312 MHz Intel XScale
Keyboard 21-key, numeric/shifted alpha
Scan Method 1D Laser Scanner
Screen 240x240 TFT-LCD, non-touch
Battery 3.7V 1800 mAh Li-ion or 3 AAA batteries
Expansion SD Slot
Operating System Windows CE 4.2 Core
Interface RS-232, USB 1.1
Memory 32 MB RAM, 32 MB Flash
Humidity 0% to 85% non-condensing
Operating Temperature 14° to 122° F
Storage Temperature -40° to 158° F
Color Options Black