REPORT, DISTRIBUTION AND SCHEDULING

Soluţia QlikView® NPrinting

 

Aplicație care permite organizațiilor să creeze rapid rapoarte în diverse formate pe baza datelor și analizelor din QlikView. NPrinting asigură că rapoartele corecte ajung la persoanele potrivite la momentul potrivit. NPrinting poate servi ca un sistem unificat de analiză și de raportare interactivă, fapt care permite organizațiilor să renunţe la soluții suplimentare de business intelligence și să reducă semnificativ costurile.

 

           

 

 


 

FUNCŢIONALITATEA NPrinting

 

 Control mai flexibil asupra aspectului exterior al raportului. Acum puteți alege  - să importaţi opţiunile de formatare din QlikView sau să profităţi de avantajele de formatare Microsoft Office.
 Arhivarea rapoartelor înainte de expediere. Pentru a reduce mărimea mesajului E-mail, exepediat destinatarului, rapoartele ataşate pot fi arhivate. Fişierul ZIP poate fi protejat prin parolă.
 Posibilităţi adiţionale de formatare în rapoartele HTML. La descărcarea tabelelor centralizatoare în rapoartele HTML, puteţi seta formatul propriu al tabelului sau să luaţi formatul din obiectul QlikView.
 Imagini de înăltă definiţie. A crescut în mod semnificativ calitatea imaginilor obiectelor în QlikView în rapoartele Excel, Word și prezentările PowerPoint.
 Fișiere externe în calitate de atașamente. Noua versiune NPrinting poate expedia nu numai propriile rapoarte generate, dar și orice alte fișiere pe care le specificați.
 Vizualizarea preliminară a raportului în formatul dorit. În cazul în care dezvoltatorul vrea să ştie cum va fi văzut raportul de către utilizator, este suficient de selectat formatul dorit în lista de previzualizare.
 Managementul fișierelor temporare. Nu mai este necesar de şters fișierele temporare care sunt create la generarea rapoartelor. NPrinting va şterge fişierele temporare automat după încheierea generării raportului.

 


 

Cu ajutorul soluţiei QlikView NPrinting veţi putea:

 

 Crea rapoarte în fomat Microsoft Office, PixelPerfect, precum şi rapoarte HTML gata, utilizând toate resursele disponibile pentru distribuirea rapoartelor QlikView prin metode diferite.
 Forma rapoarte de mai multe niveluri, datorită caracteristicilor avanstate cum ar fi: scripturi, formatare condiţională, includerea conţinuturilor, utilizarea de template-uri, logo-uri și imagini.
 Include într-un raport obiecte din câteva documente QlikView, sincronizând diferite surse de date în baza câmpurilor selectate.
 Seta programul de expediere a rapoartelor, anagajaţilor în diferite ţări.
 Oferi utilizatorilor posibilitatea de a primi rapoarte la solicitarea lor, direct din aplicaţiile QlikView.