Datalogic PowerScan PM8500

Producer: Datalogic

Produsele PowerScan 8000 fac parte din linia premium Datalogic Scanning de cititoare manuale, industriale, robuste, de colectare a datelor. Area imager-ul PowerScan PM8500, fara cablu, ofera citire omnidirectionala a codurilor de bare 1D si 2D. Mobilitatea nelimitata este garantata de Datalogic STAR Cordless System.

 

Cititorul Datalogic PowerScan PM8500 va ofera senzorul imaging Mega-Pixel, de inalta rezolutie, capabil de performante exceptionale in aplicatii industriale. Acest scaner va este oferit in trei modele optice: modelele high density, cu raza de actiune standard, sunt adaptate conditiilor tipice de citire a codurilor de bare; modelul cu unghi extins ofera un camp vizual mai larg permitand captura unor coduri de bare mai lungi si late.

 

Datalogic STAR Cordless System pentru comunicare radio reprezinta cheia pentru o productivitate si flexibilitate crescuta. Ofera o solutie scalabila de la aplicatii point-to-point la capacitati de retea extinse. Display-ul optional, cu 3 taste, permite obtinerea de informatii valoroase (ora, status-ul bateriei) si face posibila interactiunea cu sistemul gazda. Bateria Li-Ion, de mare capacitate, poate fi inlocuita in cateva secunde si poate fi incarcata in cradle sau cu incarcatorul separat.

 

Cititoarele PowerScan PM8500 dispun de tehnologia Datalogic 3GL (3 Green Lights – 3 lumini verzi) pentru un mai bun fedback la citire. Semnalul "Green Spot" direct pe cod si cele doua LED-uri (indicatoare pentru "citire corecta"), aflate in partea superioara si pe spatele capacului, sporesc vizibilitatea din orice unghi.

Bar Code Symbology Support: 1D / Linear Codes:Autodiscriminates All Standard 1D Codes Including GS1 DataBar Linear Codes2D Codes:Aztec CodeAztec MesasData MatrixMaxiCodeQR CodePostal Codes:Australian PostBritish PostCanadian PostChina PostJapanese PostKIX PostKorea PostPlanet CodePostnetRoyal Mail Code (RM4SCC)Stacked Codes:EAN/JAN CompositesGS1 DataBar CompositesGS1 DataBar Expanded StackedGS1 DataBar StackedGS1 DataBar Stacked OmnidirectionalMacroPDFMicroPDF417PDF417UPC A/E Composites
Product Model: PM8500
Product Series: 8500
Brand Name: Datalogic
Scanning Distance: 11.80"
Light Source: LED
Green Compliance: Yes
Maximum Scan Resolution: 20 mil
Depth of Field: 2.10" - 14.40"@20 mil
Bar Code Dimension: 2D
Scan Pattern: Omni-directional
Product Line: PowerScan
Wi-Fi: Datalogic