Data discovery si vizualizarea datelor

Soluţia Qlik® Sense 

Primul produs de data discovery si vizualizare a datelor, inclusiv pentru dispozitivele mobile. 

 

Imaginați-vă un instrument de analiză intuitiv într-o asemenea măsură încât fiecare angajat al companiei poate crea cu ușurință analize personalizate, grafice dinamice care permite examinarea relaţiilor de legătură existente între diferite informatii. Qlik Sense este o aplicaţie revoluţionară de vizualizare, concepută pentru profesioniștii individuali, grupuri și companii mari. 

 


 

Posibilităţile de vizualizare şi explorare interactivă a datelor

 

 

   

 Optţiunea smart-search îi permite oricarui utilizator să tasteze un cuvânt sau nişte numere pentru a incepe analiza unui set de date. De la prima tastare, Smart Search incepe să lucreze si să facă conexiuni intre date, scoţând la iveală legături intre date din zone care altfel nu ar fi fost, poate, observate sau analizate cu atenţie. Astfel, utilizatorii pot să exploreze tipare care apar în date datorită posibilităţii de a scoate in evidenţă informaţii şi asocieri noi.

 

 Posibilitatea de a examina datele din mai multe surse într-o singură aplicaţie. Qlik Sense sustine integrarea datelor din surse diferite si analiza acestora, inclusiv calcule rapid, explorarea informatiilor prin asocieri si cautari de tot felul. Interfetele API deschise inseamna ca dezvoltatorii au posibilitatea sa integreze Qlik Sense in pagini web si in diferite alte aplicatii personalizate, extinzandu-i caracteristicile originale astfel incat sa raspunda mai bine cerintelor clientilor. 

 

 Acces la analiză oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv. In Qlik Sense, experienta de socializare si colaborare cu alti utilizatori este foarte importanta. Grupurile de lucru si echipele pot lucra impreuna punand laolalta analize in orice moment, de oriunde si cu ajutorul oricarui dispozitiv. Interfata tactila a platformei si designul simplu adapteaza in mod automat modul de vizualizare al datelor pentru a face posibila cea mai buna experienta de utilizare de pe orice dispozitiv. 

 

 Opţiunea de administrare a datelor. utilizatorii isi pot construi propriile vizualizari pornind de la o biblioteca centralizata de seturi de date, expresii si vizualizari preconstruite, astfel asigurandu-se utilizarea corecta a datelor si valori. 

 


 

    Capacitatea de a crea individual

    rapoarte şi panouri interactive

 

       Qlik Sense le permite utilizatorilor să creeze aplicaţii

       care pot genera analize relevante, rapoarte interactive şi

       grafice importante pentru luarea deciziilor si pentru

       activităţile de zi cu zi

 

         ✔ Procedura drag-and-drop, vă permite să creaţi

             propriile vizualizări atractive


         ✔ Biblioteca centralizată permite şă utilizaţi repetat datele,

             indicatorii şi obiectele


         ✔ Crearea treptată vă permite să menţineţi nivelul dorit de

             simplitate (sau complexitate)