Automatizarea vînzărilor Retail

Familia de produse software Symphony EYC constă din aplicaţii modulare, ce pun în aplicare toate aspectele legate de gestionarea magazinelor retail în baza unui proces integrat unic, combinând reţele de retail, producători, furnizori și cumpărători.

 

Symphony EYC oferă platforma software G.O.L.D. pentru managementul operațiunilor de bază ale rețelei de retail, managementul de categorii, managementul relațiilor cu clienții.

 


 

Optimizarea RETAIL

 

 

GOLD suportă o varietate de formate de afaceri și niveluri de management, integrând operațiuni comerciale în cadrul unui singur software eficient economic, care ajută la eficientizarea proceselor de afaceri și  îmbunătățeşte nivelul de deservire a clienţilor. Soluția se integrează cu sistemele existente la oficiul central sau lanțul de aprovizionare (date brute, achiziții, previziuni, depozitare, magazine clasice şi online) și este disponibil pentru diferite formate de canale, limbi, monede, marci si modele de afaceri, inclusiv retail, en-gros, franciză, B2B și B2C.

 

Caracteristicile- cheie G.O.L.D includ:

 

 Optimizarea tranzacționărilor -- sediul central, back office, integrare front- office / POS

 Utilizarea datelor  acestor clienți pentru planificarea sortimentului din  magazine și canale comerciale selectate.

 Gestionarea mai multe formate de afaceri și canalele de vânzări, cu un singur sistem, scalabil -- controlul în orice combinație de canale de vânzări,  relevante pentru afacerea dvs., inclusiv hipermarketuri, supermarketuri, magazine de cartier, mobile, online sau" click & collect ".

 Creșterea eficienței și nuvelului  serviciilor pentru clienți folosind tehnologia mobilă în magazin.

 Integrarea proceselor și operațiunilor în cadrul canalelor cu operațiuni centrale, cu transparență operațională totală și controlul asupra operațiunilor din cadrul canalului.

 


 

Gamă completă de soluţii de afaceri

 

G.O.L.D. Merchandise Management  (Central) este proiectat pentru a automatiza operațiunile (de cumpărare)  ale Biroul Central de achiziţii. Acesta oferă funcționalități de gestionare a lanțului de aprovizionare, inclusiv:

Managementul depozitului central al datelor (parametri, furnizori, logistică și rețea comercială, nomenclatură,  condiții de achiziţie);

optimizarea  aprovizionării;

gestionarea reducerilor și retrobonusurilor;

definirea politicii comerciale (sortiment, stabilire a prețurilor);

managementul proceselor de logistică  și organizarea  operaţiunilor speciale;

controlul gestionării (verificarea conturilor, controlul bugetelor de achiziții / bugete furnizori );

·                    Controlul stocurilor (volum și preț).

 

G.O.L.D. PIM (Product Information Management) vă permite să creați un singur catalog de nomenclatură și să-l gestionaţi folosind o varietate de mecanisme de interacțiune între factorii de decizie, sarcinile și responsabilitățile (atât interne, cât și externe), procese  de verificare / validare a datelor.

 

G.O.L.D. Store Operations  este proiectat pentru a automatiza operațiunile din magazin:

gestionarea nomenclaturii și furnizorilor locali;

controlul operațiunilor  din magazin;

inventar;

producție;

primire marfă, descărcare, manipulare;

retur marfă;

management comenzi.

 

G.O.L.D. Store  Mobility  este un modul care oferă suport mobil în peste 30 de operații diferite în magazin prin utilizarea PC-urile și tabletelor.