În Riga s-a început conferința Diebold Nixdorf la care participă și reprezentanții Grupului de Companii RTI.

În Riga s-a început conferința Diebold Nixdorf la care participă și reprezentanții Grupului de Companii RTI. În cel mai scurt timp venim cu noutați si inovații din domeniul Retail. Trendul tehnologiilor Retail – este implementarea opțiunii self-checkout (înregistrarea personală) la punctele de deservire.

 

Astăzi Diebold Nixdorf deschide o eră tehnologică nouă pentru domeniul bancar si domeniul Retail, care este atit de utilă si necesară in condițiile schimbărilor si dezvoltărilor continue.

 

Diebold Nixdorf este liderul mondial ce interacționează cu un numar imens de clienți din sectorul bancar si Retail. Soluțiile specializate de la Diebold Nixdorf permit o evidență si gestiune financiară sigură, efectivă si comodă. Fiind partenerul tehnologic în mai mult de 100 de instituții cu profil financiar si în peste 25 de companii mondiale din domeniul Retail, Diebold Nixdorf oferă cele mai calitative si eficiente soluții si servicii cu scopul de a satisfice cerințele mereu schimbatoare a consumatorilor.

 

Diebold Nixdorf este prezent în peste 130 de țări ale lumii. În cadrul companiei activează 25 de mii de angajați, iar reprezentanțele companiei le putem găsi în SUA (Ohaio) și Germania (Paderborn).