Grupul de companii RTI vă propune soft pentru restaurante pe care îl aleg cele mai mari rețele de restaurante din toată lumea!

Peste 13400 de restaurant ale lumii deja au ales iiko. Dorim să menționăm că din rîndul acestora face parte una din cele mai mari rețele - Pizza Hut.

Retea Pizza Hut- este liderul mondial printre localurile care se specializează pe pizza si bucătarie mexicană.

Pentru toate localurile rețelei le este caracteristic calitatea inaltă a bucatelor și deservirea rapidă a clientilor.

 

Calitatea înaltă a bucatelor și deservirea rapidă este posibilă datorită unei bune organizari a bussines-proceselor in companie și utilizarea eficientă a celor mai noi tehnologii în vederea administrării procesului de producere și analizei vînzărilor. Bucătaria restaurantelor este utilata cu monitoare ce permit gestionarea timpului și procesului de pregătire a comenzilor iikoSouschef, informarea oaspeților despre disponibilitatea comenzilor “la pachet” este posibilă datorită modulului iikoArrivals, curierii ce efectueaza livrarea comenzilor dispun de aplicația mobilă iikoDeliveryMan, iar proprietarii bussines-ului verifică coeficientii de bază in regim on-line datorită aplicației  iikoDashboard. Aceste soluții și multe altele sunt utilizate de restaurantele rețelei Pizza Hut pentru a spori eficiența si a majora profitul.

 

Grupul de companii RTi vă oferă cea mai optimă solutie pe care o aleg cei mai buni reprezentanți a domeniului HoReCa din toată lumea. Fiți mai efectivi! Alegeți soluțiile de la RTi.