Automatizarea cafenelor in aer liber

RTI Group oferă o soluție fiabilă și multifuncţională pentru automatizarea teraselor de vara în Republica Moldova -- iiko (a se citi "Aiko"). Folosind software-ul iiko instituția dvs va ajunge la un nou nivel. Folosind software-ul iiko instituția dvs va ajunge la un nou nivel. Se va îmbunătăți vizibil calitatea deservirii clienţilor, munca personalului va fi mai ușoară, dar mai eficientă. Software-ul bine primit pe piaţă este perfect pentru automatizarea  teraselor, cafenelelor şi barurilor.

 

Pe timp de vară, fluxul de vizitatori ai instituţiilor de alimentaţie publică creşte vizibil şi mulţi restauratori/proprietari de restaurante suplimentează numărul locrurilor din contul teraselor de vară sau a măsuţelor dispuse sub copertine. La o abordare inteligentă terasa de vară permite creşterea cifrei de afaceri a companiei de 3-4 ori, dar pentru a extrage din aceasta profit maxim, va trebui să eficientizaţi procesul deservire a clienţilor, să motivaţi correct personalul şi să diminuaţi cheltuielile. O astfel de posibilitate se datorează software-ului pentru automatizarea terasei de vară.Compania iiko a dezvoltat soluții speciale standard preconfigurate  pentru automatizarea  cafenelelor, care se bucură de o mai mare funcţionalitate decât  în soluţiile anterioare, „mici”, şi de un preţ democratic. Soluţiile tipice iiko reprezintă un "sistem în ascensiune”: dezvoltându-şi cu succes afacerile prin implementarea instrumentarului inovativ pus la dispoziţie sa, restauratorul poate scala flexibil sistemul, distribuind în mod eficient costurile.

 

Pentru lucrul pe terasele de vară de obicei este atras personal sezonier. De aceea, pentru controlul și motivarea acestor oameni vor trebui depuse eforturi suplimentare. În iiko este încorporată funcţia de control automat al timpului de lucru al personalului şi calculul remunerării. Cu un constructor motivational convenabil,  iiko poate personaliza toate tipurile de promovare automată a personalului: procent din vânzări (simple și avansate), bonusuri fixe pentru vânzarea unor bucate, bonusuri pentru depășirea vânzărilor stabilite și multe altele. În plus, folosind iiko poate fi motivat nu numai personalul din sală, vizibil,  ci şi angajații altor departamente.

 

 

based on: iiko.ru