Sistem informațional automatizat „Retail Master” - REM
Soft de gestiune REM acoperă la un nivel avansat nevoile operative ale afacerilor de producție, comerț sau servicii, atât în cadrul unui magazin, cât și într-o rețea. Cu REM, pot fi analizate datele despre achiziții, vânzări, clienți, stocuri, fluxuri financiare sau profit, într-un timp scurt și cu nenumărate opțiuni de afișare. Este un soft intuitiv, ușor de folosit, bazat pe tehnologie cloud, care este disponibil sub forma SaaS (Software ca serviciu).

Emitere documente
Permite emiterea la o serie de documente de intrare/ieșire a mărfurilor, comenzi/retururi către furnizori, avize, bonuri de consum, note de transfer, etc.
Operațiuni de casă
Permite generarea și vizualizarea rapoartelor privind vînzările pe casieri, vînzările unui casier în diapazon de o zi (Forma nr. 1) sau de o lună (Forma nr. 2).
Săli comerciale
Permite vizualizarea raportului detaliat pe tură: total vînzări pe o perioadă anumită, metodele de incasare, detalii ale bonurilor fiscale emise și anulate.
Furnizori
Permite introducerea datelor despre furnizori și distribuitori. Programul acceptă configurarea furnizorilor/distribuitorilor atît persoane fizice cît și persoane juridice, inclusiv permite setarea programelor de livrare, condițiilor financiare cu furnizorii și distribuitorii.
Producere
Include funcționalul de planificare automată a produselor finite și setarea fișelor tehnologice prin utilizarea tabelului de egalare a produselor. Planificarea resurselor reduce durata anumitor operații tehnologice și minimizează pierderile de timp din vina angajaților.
Gestiune prețuri
Include funcționalul de creare cu ușurință strategii de preț, liste specifice pe magazine, produse, categorii de produse, acordați discount-uri (cantitative și pe comandă), gestionați promoțiile, gestionați prețurile și etichetele la raft.
Rapoarte
Programul gestionează stocul în timp real. Obțineți rapoarte de profitabilitate pe magazine, produse sau furnizori. Aveți posibilitatea de a vizualiza ciclul de viață a unui produs, categorii de produse. În timp real puteți vizualiza registrul procurărilor și registrul vînzărilor.
Integrarea cu soluții software și hardware
Permite exportul informațiilor în sistemul contabil 1C. Este ușor integrabil cu casele de marcat sau imprimantele fiscale, cîntarele electronice, imprimantele termice, terminalele mobile pentru recepție și inventariere.
Clasificatoare
Softul permite adăugare produselor în categorii și subcategorii. Se pot introduce produse de tip materie prima, semifabricate, marfa, consumabile, etc. Permite introducerea informațiilor despre unitățile structurale și clienți în speța cardurilor de reduceri.
Beneficiile implementării REM
Crești performanța angajaților prin automatizarea unor procese, precum și monitorizarea activității furnizorilor.
Planifici necesarul de produse și reduci sau elimini activitățile neproductive.
Permite urmărirea centralizată a cheltuielilor și vînzărilor din întreaga rețea de magazine.
Acceptă forme multiple de plată: numerar, card, tichete de masă, cecuri, etc.
Permite interconectarea cu diferite software și hardware.
Crește productivitatea și randamentul investiție, alege echipamente profesionale!

Acestea sunt concepute anume pentru a face față condițiilor de utilizare specifice din localuri, precum vărsarea accidentală de lichide, lovituri, acumularea de murdărie, expunere la temperaturi ridicate, etc. Îți punem la dispoziție echipamente cu garanție dublă care și-au dovedit eficiența de-a lungul timpului.

productImage

Sistem vânzări pentru supermarket

Echipament tehnic specializat în domeniul comerțului (case de marcat, balanțe, ambalatori, marcatori, periferice și consumabile etc.).

Mai multe
productImage

Kit-uri supraveghere video

Pentru companii din retail oferim o gamă largă de sisteme și echipamente de securitate: anti-furt, supraveghere video și sisteme de avertizare vocală și alarmare.

Mai multe
productImage

Sisteme POS

POS terminale

Mai multe
productImage

Scanere coduri de bare

Cititor coduri de bare la prețuri bune

Mai multe
productImage

Terminale colectoare

Terminale mobile, scanere incastrabile

Mai multe
productImage

Imprimante

Imprimante portabile și industriale pentru tipărirea etichetelor și cardurilor

Mai multe
productImage

Echipament fiscal

Imprimanta fiscală pentru activitatea comercială

Mai multe
productImage

Audio sisteme

Difuzoare, amplificatoare audio și microfoane

Mai multe