Menu

Proiectare - Montaj - Vânzare a sistemelor de supraveghere video pentru casă și afacere

Instalarea camerelor de supraveghere video pentru orice domeniu — începând cu apartamente obișnuite și terminând cu obiecte industriale

Calitate la preț bun
Negociem cu fiecare client și oferim soluții în dependență de buget și cerințe.
Proiect la cheie
Un sortiment vast de peste 2000 de produse și sisteme specializate
Experiență de 18 ani
În 18 ani de activitate, compania RTI a dotat cu sisteme de securitate peste 400 de obiecte
Sortiment vast
De peste 500 de camere video cu posibilitate de testare în Showroom.
Instalare, vânzare și deservire
Executăm lucrări de proiectare, instalare și deservire a echipamentelor
Deplasarea gratuită a specialistului
Deplasaraea specialistului la fața locului este gratuită

Detectează mișcarea și îți trimite alerte imediate

Vei primi o notificare pe telefon atunci când camera detectează mișcare la intrare în casă, garaj sau oficiu. Poate fi o notificare de sosire sau intruziune suspectă. În plus, declanșează afecte de lumină și sunet pentru a speria vizitatorii nedoriți.
✓ Pătrundere pe teritoriul supravegheat
✓ Pierderea semnalului cu sistemul de supraveghere
✓ Schimbarea poziției camerei
Conectare rapidă și stocare sigură
Stocare locală sau prin cloud și conecțiune prin wifi. Nu este nevoie să procurați echipament suplimentar. Conectare rapidă și siguranță maximă pentru a preveni incidentele de hacking pe internet
Posesorii de bunuri, locuinte, afaceri sau spatii cu flux intens pot apela la aceasta solutie, atat pentru a imbunatati activitatea cat si pentru a creste siguranta familiei.
Aceste sisteme si-au dovedit eficienta in supravegherea fluxului de productie, ducand la eficientizarea activitatii. Camere de supraveghere cu card de memorie astfel ca stocarea informatiilor poate fi facuta local (pe hard disk) sau pe calculatoare aflate la distanta. Sistemul de supraveghere video poate fi interconectat cu un sistem de alarma la efractie sau cu cel de control acces si pontaj electronic, pentru cresterea eficientei.

Vedere nocturnă avansată sporește protecția atunci când dormi

Dormi în siguranță, lasă camera să îți supravegheze casa sau oficiul în timp de noapte. Night vision cu infraroșu de 850 nm acceptă filtrul automat de schimbare a culorii în condiții de lumină scăzută, cu o distanță vizuală mărită.
✓ Matricile sensibile permit observarea mai multor detalii în întuneric

Servicii de proiectare, instalare și mentenanță. La cheie doar în câteva zile!

Executăm lucrări de proiectare, instalare și montare a echipamentelor de securitate și protecție, iar Dumneavoastră vă bucurați de beneficiile aduse de un sistem de supraveghere video

1

Proiectarea și estimarea costurilor

Evaluarea proiectului și determinarea nevoilor concrete ale viitorului sistem de supraveghere

2

Instalarea și configurarea sistemului

Integrare după caz, în infrastructura existentă sau conectându-l la alte dispozitive

3

Punerea în funcțiune eficientă

Suntem distribuitor exclusiv al echipamentelor furnizate

4

Suport tehnic și consultanță

Reparăm defecțiunile la centrul tehnic autorizat al companiei

Proiectarea și montarea de sisteme de supraveghere video pentru casă în Moldova.

Montarea de sisteme de supraveghere video în Chișînău este una dintre cei mai necesari acțiuni pentru creșterea nivelului de securitate. Permite controlul a ceea ce se întâmplă, ceea ce este deosebit de important în locurile care necesită o securitate sporită, cum ar fi băncile, instituțiile medicale și guvernamentale.

Vânzare de sisteme video în Moldova câștigă avant în fiecare an, deoarece fiecare antreprenor încearcă să-și protejeze afacerea și angajații de la amenințare. Montarea camerelor video poate fi realizată în orice clădire publică, atât în interior, cât și în exterior, acoperind întregul teritoriu.

Sisteme de supraveghere video pentru oficii în Chișînău, precum și pentru case și centre comerciale, permite nu numai creșterea securității, ci și îmbunătățirea controlului calității muncii. Veți putea observă viață afacerii dvs., chiar și atunci când nu va aflați în preajma lucrătorilor.

Întregul proces de instalare a sistemului constă în mai multe etape:

  • Proiectarea de camere video în Moldova este prima etapă a instalării echipamentelor, pe parcursul căreia teritoriul este studiat pentru lucrări ulterioare. Sunt selectate camere adecvate și sunt stabilite locațiile de instalare. Numărul camerelor și locația lor este determinat în așa fel încât, că urmare, nu există zone moarte care nu ar intră sub supraveghere.
  • Montarea și servicii de mentenanță pentru supraveghere video în Chișînău. Echipamente video au nevoie de service regulat pentru a se asigura că camere sunt întotdeauna în stare de funcționare și nu se defectează la momentul potrivit.

Unul dintre cele mai moderne sisteme de supraveghere este sistemul legat de IP. Acest sistem video pentru centrele comerciale în Moldova are capacitatea de a transmite un flux video în format digital. Este format din dispozitive conectate în rețea, în care fiecare dispozitiv are propria adresa IP și o adresa MAC unică.

Proiectarea de sistem de supraveghere video IP în Chișînău include câteva sarcini importante:

  • Selectarea echipamentului de baza;
  • Construirea unei rețele locale;
  • Calcularea cantității de memorie pentru stocarea înregistrărilor video;

Costul unui astfel de sistem larg este destul de mare, dar în ciuda acestui fapt, vânzarea de camere video IP în Moldova nu încetează să crească. Camerele IP au o rezoluție foarte mare în comparație cu camerele analogice simple. Camera video este capabilă de analiză video a imaginii și integrarea cu aplicații de rețea și servicii cloud. Prin urmare, montarea de supravegherea video IP în Chișînău este o oportunitate uimitoare pentru a va asigura siguranță afacerii dvs.

Compania noastră va oferă un serviciu de garanție pentru un sistem video, deoarece, că orice alt echipament, are nevoie de inspecție și întreținere periodică. De asemenea, nu uitați de faptul că un sistem de supraveghere video pentru casă în Moldova necesită și controale periodice. În caz că echipamentul este defectat, vom efectua reparații rapide ale camerelor video și ale sistemului.

Noi oferim produse si solutii complexe pentru automatizarea afacerilor:


Compania RTI - Automatizarea proceselor de afaceri in Moldova