Despre noi

Grupul de companii RTI este o echipă cu peste de 15 ani de experienţă  în conceperea şi implementarea automatizării proceselor de business. Fiind partenerul celor mai importanți producători mondiali de echipamente comerciale, compania noastră oferă soluții complexe pentru aplicaţii industriale şi comerciale: centre logistice şi de distribuţie, depozite, fabrici de producţie, puncte de vânzare cu amănuntul, industria HoReCa. Scopul nostru este optimizarea și îmbunătăţirea activităților companiei dumneavoastră cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră.

 

       Grupul de companii RTI oferă nu doar produsul potrivit dar asigură companiile cu tot necesarul, începând de la serviciile de consultanţă şi asistenţă tehnică pentru echipamentul de sistemă automatizată aflat deja în procesul funcționarii și finisând cu dezvoltarea software-ului de orice complexitate. Grupul de profesioniști, având la dispoziţie baza tehnico-materială  a companiei, va propune cea mai optimală sistemă automatizată pentru procesul de business a întreprinderii dumneavoastră. În plus, specialiștii noștri se v-or ocupa de instruirea personalului dvs. în scopul exploatării corecte a echipamentului comercializat. Centrul de Deservire Tehnică RTI este promptitudinea reacționării și accesibilitatea  specialiștilor în orice moment. Noi nu v-om permite dispozitivelor defectate să  stopeze afacerea dumneavoastră.

 

       Întreprinderea noastră  este orientată către promovarea celor mai bune produse şi servicii care ne permit satisfacerea beneficiarilor. Grupul de companii RTI a reuşit să se impună pe piaţa Republicii Moldova aducând în portofoliul firmei următoarele companii de top: Datalogic, Diebold Nixdorf, Citizen, Epson, Dibal, Firich Enterprises Co, Zebra,  Sensormatic. Alegerea  acestor producători cu renume mondial – este indiciul calității și succesului afacerii dumneavoastră.

 


De-a lungul anilor, compania RTI Group și-a câștigat reputația de partener de încredere, clienții noștri sunt peste 250 de companii de top din Republica Moldova, printre care: METRO, GREEN HILLS, MOLDTELECOM, ORANGE, LUKOIL, BUCURIA, FoxMart, CARMEZ, PETROM, și multe altele într-o varietate de domenii ale activității economice.
 

 

       Soluția complexă pentru automatizarea afacerii dumneavoastră va permite atragerea noilor clienți, va garanta comfortul și viteza înaltă de deservire, va asigura securitatea întregii întreprinderi și, ca urmare, va spori considerabil profitul. Noi lucrăm cu cei mai buni și pentru cei mai buni. Soluţiile noastre garantează controlul calitatii  afacerii dumneavoastră.

 

Suntem pregătiți să devenim partenerul dumneavoastră!