Sisteme automate de cântarire si etichetare

Cântărirea automată și etichetarea produselor este una dintre cele mai importante procese la întreprinderile industriei alimentare. Optimizarea funcționării întreprinderilor unui astfel de format, este posibilă datorită utilizării echipamentelor high-tech. Achiziţionarea în Moldova a echipamentului pentru cântărire automată și etichetare este acum posibil datorită grupului de companii RTI. Compania este distribuitor oficial al echipamentelor pentru cântărire, precum și sistemelor de cântărire automată și etichetare al producătorului spaniol DIBAL. Produsele Dibal - sunt o garanție a înaltei calități europene. Compania este printre primii 3 lideri în producerea echipamentelor pentru cântărire din Europa, iar utilajele, fabricate de Dibal, lucrează în mod constant în întreprinderile din Europa timp de mai multe decenii.

Cântărirea automată și etichetarea produselor pentru întreprinderile din industria alimentară și pentru supermarket-urile mari v-or permite optimizarea activității cu produsul, reducerea numărului personalului din organizație, accelerarea proceselor de afaceri și sporirea profitului. Sistemul Dibal oferă posibilitatea de a efectua cântărirea dinamică a producției. Cântărirea dinamică – este soluția optimă, care asigură o precizie maximă de determinare a masei produsului în timp ce trece prin banda transportatoare. Totodată sistema poate aplica pe produs eticheta care poate conţine atât codul de bare cât şă altă informaţie în dependenţă de cerinţe. Aplicarea etichetei pe un produs fragil și pe un produs cu  ambalajul moale poate fi efectuat cu o precizie și prudență maximală datorită sistemei “Air-Jet”, elaborată de Dibal.

Printre principalele posibilități ale sistemei de cântărire și etichetare automată poate fi menționată capacitatea de a prelucra pînă la 75 de produse pe minut. Acest lucru înseamnă că sistema va cântări fiecare produs, va aplica eticheta cu datele privind prețul, greutate, compoziția, data fabricării sau alte informații, şi totodată va înlătura produsele nepotrivite. Echipamentul poate fi ușor și repede modificat pentru un anumit tip de proces. Construcția din oțel inoxidabil este rezistentă și durabilă. Sistemele date pot servi pentru zeci de ani, cu condiția deservirii tehnice regulate și la timp.