Echipament pentru cântărit

Echipamentul pentru cântărire – este un echipament specializat, care dispune de anumiți paramentri, în dependenţă de categoriile de aplicaţii.  În funcţie de destinație acest echipament se împarte în cîteva grupe: dispozitive tehnologice, pentru laborator, cu destinație generală, pentru măsurări speciale. Factorul invariabil pentru astfel de echipamente este măsurarea masei produsului. Modelele electronice moderne au memorie internă, în care se poate păstra informația privind prețul mărfii sau alte date. În plus, echipamentul, ca parte a unui sistem automatizat, ajută la întocmirea rapoartelor  despre procesele în curs a întreprinderii.

Echipamentul pentru cântărire nu este destinat doar pentru măsurarea greutății unui oarecare produs, dar joacă un rol important în relațiile economice. Astăzi, dispozitivele de cântărire permit urmărirea circulației mărfurilor, simplifică evindența documentației, optimizează cheltuielile antreprenorului. Compania noastră Vă oferă echipamentul de cântărit al faimosului brand Dibal. Dibal – este garanția calității și  rezinstenţei maxime.

Pentru automatizarea complexă a afacerii Dumneavoastră puteți avea nevoie de mai multe tipuri de echipamente pentru cântărire. Pe site-ul nostru puteți face cunoștință cu diferite modele de cântare, cum ar fi cântare comerciale, dotate cu imprimantă pentru etichete sau fără ea, precum și alegerea terminalelor de cântărire pentru utilizare în secţii de producere sau supermarket-uri. Cântarele comerciale moderne, cum ar fi, de exemplu, Tiger-E, au capacitatea de a se conecta la PC-ul personal, însă, pot fi folosite și în mod independent. Cântarele, dotate cu funția de imprimare a etichetelor, pot fi utilizate atît de angajații magazinelor, cît și de clienți înșiși. Design-ul prietenos al cântarelor pentru autoservire este conceput luînd în considerare nevoile cumpărătorului. Oricare client poate înțelege cu ușurință modul de cântărire a unui anumit produs. Terminalele de cântărire pot fi utilizate atît la intrarea mărfii în magazin, cît și în orice alt departament din supermarket. Funcțiile avansate de imprimare, permit să specificați pe etichetă informații suplimentare despre produs, cum ar fi, de exemplu, compoziția sau ingredientele. Terminalele de cântărire sunt indispensabile pentru ambalarea produselor, iar construcția rezistentă din oțel inoxidabil va permite aparatului să fie utilizat pentru o perioadă îndelungată.