Livrarea Chibox.md își vede bisnesul in cifre.

Și Dvs vă aduceți aminte de cadrele din filmele americane, unde mîncarea chinezeasă putea fi servită din cutii drăguțe și cu livrare la domiciliu?

Pentru cei care nu cunosc, acum există posibilitatea să transformați cadrele din filme în realitate și nu doar primind mîncarea acasă, ci și să o savurați în noua cafenea cu self service «Chibox.md».

Ideea proiectului Chibox.md, s-a născut întîmplător, dar scopul pe care l-au urmarit creatorii lui, era de a uimi oaspeții cu un produs nou, deosebit și cu o deservire impecabilă. Din momentul ce proiectul a luat amploare, a apărut și o înțelegere clară, că pentru a menține nivelul calitătii, e nevoie și de o platformă tehnologică, care va oferi răspunsuri în baza cărora se vor lua decizii manageriale corecte.

 

Grupa de companii RTI, avînd experiență bogată în acest domeniu,a oferit cel mai performat soft-ware pentru restaurante – iiko, care automatizează procesele atît în cadrului cafenelei, cît și a întregului ciclu de livrare. În calitate de echipament pentru locul de casă, a fost ales Fec monobloc si imprimanta fiscală RTI 1000. Iar ca lucrul contabilității să fie mai optimizat și eficient, a fost oferită toata gama de servicii 1C Contabilitate, precum si descărcarea automată a datelor din sistema de gestionare iiko, in sistema contabilă 1C.

Mulțumim companiei Chibox.md pentru încredere si pentru că au ales în calitate de partener – Grupa de companii RTI.

Благодарим Chibox.md за доверие и за выбор в качестве надежного партнера- Группу Компаний RTI.