“Cooper karaoke Bar & Kitchen”, sau cum sa gestionezi doua afaceri in paralel.

Consideram ca succesul companiei noastre consta in dragostea si in daruirea de sine a angajatilor fata de ceea ce fac. Nu avem nici un proiect, care ar fi identic cu altele si fiecare proiect este si mai interesant si mai provocant pentru fiecare din noi.

Am avut sarcina de a oferi o solutie complexa de gestionare a proceselor de bussines pentru o cafenea noua si o spalatorie auto, care se afla in aceeasi cladire si functioneaza in complex. Solutia presupunea automatizarea fiecarui proces.

Dupa convorbiri si intilniri nenumarate, specialistii Grupului de companii RTI, au propus urmatoarele –

Cel mai performant sistem de software din domeniul HoReCa – iiko

Cu ajutorul iiko proprietarii pot gestiona activitatea atit a spalatoriei cit si a cafenelei in acelasi sistem, obtinind rapoarte financiare pe fiecare domeniu in parte. Pentru a optimiza procesul de interactiune a ospetilor si angalatilor, in cafenea a fost instalat meniu electronic pe tablete, prin intermediul caruia oaspetii pot efectua comanda, modulul mobil pentru chelneri, cu ajutorul caruia chelnerii primesc notificari pe telefonul mobil despre efectuarea comenzilor si ecranul bucatarului – care ii permite bucatarului sa isi optimizeze procesul de lucru si sa distribuie comenzile la timp .

O caracteristica distincta a sistemului iiko este integrarea a tuturor proceselor de afaceri. De la terminalele casierului pana la depozit si bucatarie, de la analiza financiara pana la gestionarea sistemului audio si video, de la planificarea banchetelor si rezervarea meselor pana la gestionarea unui sistem unic de fidelizare a clienților.

Iar pentru a controla procesele la spalatoria care se afla in preajma, a fost propusa noua solutie de la Grupul de Companii RTI, care recunoaste si inregistreaza numerele automobilelor, precum si inregistreaza timpul in decursul caruia masina s-a aflat la spalatorie. Aceasta solutie le ofera proprietarilor o intelegere clara despre numarul de masini care s-au deservit pe parcursul zilei, cit de operativ si efectiv a lucrat fiecare angajat.

Multumim Cooper Karaoke Bar & Kitchen pentru ca au ales ca partener de incredere – Grupul de Companii RTI.