Inca o retea de patiserii "Covrigo" va completa portofoliul de clienti al Grupului de Companii RTI.

   

       Vara a început cu noutăti bune. Rețeau de patiserii “Covrigo” și-a sărbătorit prima aniversare. A avut loc deschiderea a celei de a cincea patiserii din cadrul rețelei, cu un concept diferit de celelalte, dar care ca deobicei iși bucură oaspeții cu cele mai gustoase, proaspete si deja indrăgite copturi.

 

       De ce un concept diferit, ne veți intreba?  Deci, vă povestim – un design nou, un meniu nou, o noua abordare în deservirea oaspeților si chiar și o nouă metodă de gestionare a întregii rețele, oferită de Grupa de Companii RTI.

 

      Specialiștii companiei RTI, au efectuat lucrări complexe de automatizare a proceselor de bussines in baza la cea mai performantă platformă soft-ware a momentului in domeniul HoReCa – iiko, au instruit si au consultat angajații în lucrul cu noul sistem, au instalat si au setat locurile de casă pe baza de Pos-Terminale FEC si imprimante fiscale de generație nouă RTI -1000,care printează cu o viteză maximă bonurile fiscale si ca rezultat permite deservirea express a ospeților.