Notate de la Datalogic! Scaner imager, fără fir cu dimensiune de buzunar.

Noul scaner imager Datalogic RIDA ™ cu Bluetooth®(fară fir) - este un asistent perfect la munca, căci are dimensiuni de buzunar și se conectează la or ce dispozitive mobil.
Scanner RIDA - este un dispozitiv ergonomic cu dimensiunea unei mâini, cu un design elegant și modern.

 

Domeniile de expluatare sunt, comerțul cu amănuntul:  POS tradițional sau mobil, suport de vânzări, înlocuirea etichetelor de preț pe rafturi, verificarea prețurilor, inventariere.
Ca și în domeniul ingrijirii sanatații: ingrijirea pacientului, managementul spitalului a mijloacelor fixe, controlul medicamentelor si consumabile.

 

Dimensiunea compactă și greutatea redusă a acestui scaner fără fir, pe baza tehnologiei de imagine oferă utilizatorului libertatea de acțiune în timpul scanării.


CARACTERISTICI PRINCIPALE :

Opțiunea de a captura imagini,  iluminare albă din spate;
Cea mai înaltă productivitate de citire codurilor de bare imprimate liniare(1D) și bidimensionale(2D)  (cu contrast scăzut, deteriorate sau coduri slab imprimate) și de pe ecrane telefoanelor mobile; 
Tehnologia  fără fir Bluetooth pentru integrare ușoară cu tabletă, telefoane smart, laptop-uri, notebook-uri, etc;
Compatibil cu dispozitivele cu sistemul de operare Android, Apple iOS și Windows Mobile, precum și cu calculatoare standarte, dotate cu Bluetooth;
Abilitatea de a lucra în modul de lot: în memorie se poat salva mai multe de 2.000 coduri de bare liniare.