Alarmă de incendiu

SCHRACK SECONET AG  –  întreprindere austriaca high-tech, cu sediul la Viena. Compania a fost fondată în 1919, începand cu 1938 face parte din concernul suedez  "Ericsson", iar în 1994 "SCHRACK SECONET AG»  începe activitatea in calitate de companie independenta.

SCHRACK ofera solutii si produse in domeniul sistemelor de securitate antiincendiu si sistemelor de comunicare pentru institutiile medicale. Amploarea companiei este confirmata de existenta filialelor din Rusia, Polonia, Suedia, Turcia, Cehia, Ungaria, precum si reteaua larga de parteneri si distribuitori.

Fiind o companie lider in domeniul sistemelor de securitate high-tech, SCHRACK  ofera pietei europene sisteme de alarma antiincediu, solutii de comunicatii interne in spitale si in aziluri pentru batrini, echipamente pentru alarma de securitate, tehnica video si echipamente pentru controlul accesului.

Produsele SCHRACK ocupa 40% din piata Austriei in domeniul sistemelor de securitate antiincendiu si 70% in domeniul sistemelor de comunicare pentru institutiile medicale.

Departamentul de cercetare este un factor cheie de dezvoltare a companiei, la activiatatea caruia sunt alocate mai mult de 2 milioane de Euro anual. Orientatia spre tehnologile de varf asigura companiei SCHRACK pozitia de top în dezvoltarea sistemelor de securitate.

SCHRACK a devenit prima dintre companiile Austriei care a primit un certificat de calitate “ISO- Standard 9001” pentru produsele sale din domeniul sistemelor de securitate.

In colaborare cu organizatiile de protectie de incendiu, universitatiile tehnice, designeri si operatori de sisteme, SCHRACK isi perfectioneaza productia, satisfacind astfel cerintele sporite a securitatii in conformitate cu standardele europene EN54. Produsele SCHRACK sunt testate si aprobate de catre numeroase autoritati competente, precum VdS.