Noul client cu care ne mindrim- Fujikura Automotive MLD SRL.

   Unul dintre cei mai mari investitori străini din R. Moldova Fujikura Automotive MLD SRL au ales echipamentul și serviciile companiei Toptehimpex SRL ce intra în Grupul de Companii RTi.

 

   Compania Fujikura a fost fondată în anul 1885, cu sediul principal la Tokyo, iar la moment are deschise subdiviziuni în mai multe ţări ale lumii. Vânzările efectuate de către Grupul Fujikura în anul 2015 au constituit 6,326 miliarde de dolari SUA, iar numărul angajaţilor a ajuns la circa 54 mii de persoane. Componentele fabricate de Fujikura sunt montate ulterior pe diverse modele ale mărcilor Volkswagen, Audi, Porsche, Toyota şi altele.

In R. Moldova Fujikura Automotive MLD SRL este situata în cadrul  Zonei Economice Libere Expo Business Chișinău, desfășurându-și activitatea pe 11000 mp si numărând peste 1250 angajați.

Pentru securizarea acestui teritoriu și evidenta personalului  compania TopTehImpex a venit cu soluții bine chibzuite și echipament de ultima generație.

 

   Astfel la obiect au fost montate 62 camere IP al brandului Uniview, de 4 MPx (IPC2124SR3-DPF), de 2 MPx (IPC2122SR3-PF, IPC3612ER3-F), 2 camere  SPEED DOME PTZ (IPC6222ER-X20) și  registratoare Uniview NVR304-32E Network Video Recorder. Camerele sunt dotate cu analitica și cu funcția POE, iar registratoarele au capacitatea de a conecta 6 HDD de 6TB, au funcția de înregistrare în format 4K.

 

   Sistemul de control al accesului și evidenta timpului de munca a fost implementat ca o solutie integra . Astfel Intrarea în fabrica este limitata de 3 turnichete dotate cu servomotor și termoizolare pentru a rezista la temperaturi scăzute. Ușile și porțile încăperilor au fost blocate cu lacăte electrice și cititoare RFID. In total sunt blocate 22 uși. Functionarea acestor echipamente este asigurata de 13 controlere inteligente de retea.

 

   La cererea  Fujikura Automotive MLD SRL echipa dezvoltatorilor software a elaborat un program de suport pentru evidenta de pontaj al angajaților Fujikura care depășesc 1250 de persoane.