FEC Gladius Smart

Producer:

Gladius Smart touch pos face parte din categoria sistemelor pos fanless, fiind unul dintre cele mai performante sisteme pos din Romania. Bazat pe un procesor Intel Atom dual core 1.8 GHz, Gladius Smart este un sistem pos fiabil, versatil, ideal pentru aplicatii Ho.Re.Ca. 

 

Prevazute cu o carcasa din aluminiu injectata la cald, sistemele GLADIUS SMART reprezinta o solutie durabila, cu un design modern, fiind construita pentru a rezista la un mediu aspru, plin de praf sau de vapori de ulei.  Carcasa este o dovada de rezistenta si soliditate, si se comporta ca un radiator pentru componentele electronice din interiorul ei, fiind o garantie in plus ca toate operatiunile electrice interne au loc la o temperatura optima. În contrast cu carcasele traditionale din plastic, care se pot incarca electrostatic, aceste sisteme touch pos GLADIUS SMART sunt protejate impotriva accesului nedorit al prafului si murdariei, care sunt potentiali daunatori ai componentelor electronice din sisteme. Toate interfetele cu porturile de conectare sunt ascunse in compartimente bine protejate ale carcasei.

 

Sistemul touch POS GLADIUS SMART fanless este de o fiabilitate garantata, fiabilitate de care restaurantele sau magazinele au nevoie pentru a sustine fara probleme operatiunile din cadrul lor. Ofera o gama larga si variata de extensii optionale, precum si o flexibilitate de conectare si configurare a perifericelor.
Sistemul touch POS GLADIUS SMART este un sistem punct-de-vânzare integrat complex, cu un design conceput atât pentru restaurante cât si magazine. Prin forma sa compacta, este echipamentul ideal pentru spatiile reduse. Cablurile ascunse, carcasa din Aluminiu, sunt doar câteva dintre caracteristicile special gândite pentru a asigura un spatiu de lucru cât mai curat si organizat.

Processor Intel® Celeron® 2.0 GHz / Pentium® 4 2.4 GHz (socket 478)
System Memory 1024 Mb DDRAM
Speaker Built-in Speaker 3W x 2
Power Supply 250W External Power Supply
Storage Device 1 x 3.5” SATA HDD
Size / Resolution 15” TFT LCD / 1024 x 768
Brightness Brightness
Touch Screen Resistive Touch
Serial Port 4 x External : COM1 & COM2 (D-Sub 9), COM4 COM5 (RJ-45)
USB Port 4 x External
Printer Port 1 x Bi-directional Parallel Port
Cash Drawer Port 1 x 12V RJ11 (Single/Dual)
Windows 2000, XP Pro, XP Embedded, WEPOS, POSReady 2009
Linux Fedora 8, Open SUSE 11
Dimensions (WxHxD) 370 x 350 x 265 mm
Operating Temperature 0˚C ~ 35˚C (32˚F ~ 95˚F)
Storage Temperature -10˚C ~ 40˚C (14˚F ~ 104˚F)
Relative Humidity 10% ~ 90% (Non-condensing)