Datalogic Gryphon I GBT4100 HC

Producer: Datalogic

Seria Gryphon I GBT4100-HC reprezinta linia premium a scanerelor manuale Datalogic. Colecteaza date si ofera caracteristici extinse fata de alte produse.

 

Scanerele Datalogic Gryphon GBT4100-HC dispun de tehnologie wireless Bluetooth, eliminand astfel cablurile care limiteaza libertarea de miscare a operatorilor si oferind siguranta la locul de munca. Cititoarele pot sa transmita date catre sistemul gazda, prin intermediul statiei de baza. Datalogic Gryphon I GBT4100-HC poate transmite, de asemenea, informatii catre orice dispozitiv Bluetooth v2.0 comercial sau incorporat. Modelul de serie al cititorului Datalogic Gryphon I GBT4100-HC permite stocarea in memorie, a peste 1200 de coduri de bare. Combinate cu capacitatea de scanare a peste 33 mii etichete / schimb, aceste caracteristici ofera mobilitate nelimitata si fiabilitate in colectarea datelor.

Scanerele Datalogic Gryphon I GBT4100-HC beneficiaza de tehnologia patentata „Green Spot” pentru citire reusita / potrivire perfecta, ideala in medii de lucru linistite precum paturile de spital, loc in care caracteristica „potrivire perfecta” va ofera un mijloc simplu de evitare a erorilor.

 

Tehnologia „Green Spot” combinata cu citirea rapida si capacitatea exceptionala de decodare fac din scanerele Datalogic Gryphon I GBT4100-HC cea mai buna optiune pentru imbunatatirea productivitatii in spitale, laboratoare si farmacii.

 

Modelele Datalogic Gryphon I GBT4100-HC au un indice de protectie IP52, care protejeaza componentele electronice sensibile de contactul cu praful si lichidele. Plasticul sanitizat ofera protectie aditionala pentru curatarea si dezinfectia de rutina, cu produse de curatare specializate, utilizate in sanatate.

Interfaces/Ports
Host Interface Not Applicable
General Information
Product Type Handheld Bar Code Reader
Manufacturer Datalogic S.p.A
Product Model GBT4100
Product Name Gryphon GBT4100 Handheld Bar Code Reader
Product Line Gryphon
Brand Name Datalogic
Physical Characteristics
Dimensions 7.10" Height x 2.80" Width x 3.90" Depth
Weight (Approximate) 7.94 oz
Technical Information
Image Sensor Imager
Connectivity Technology Wireless
Wireless Technology Radio Frequency
Scan Rate 325 scan/s
Miscellaneous
Green Compliance Yes
Green Compliance Certificate/Authority China RoHS
Green Compliance Certificate/Authority RoHS