Datalogic Gryphon I GD4400-HC 2D

Producer: Datalogic

Misiunea cheie a scanerelor din industria sanatatii consta in imbunatatirea calitatii ingrijirii pacientului, prin reducerea erorilor de medicatie. Mediul de lucru din domeniul sanatatii trebuie sa se conformeze anumitor cerinte, iar dispozitivele folosite trebuie sa fie curatate si dezinfectate cu regularitate.

 

Seria de scanere Datalogic Gryphon HC a fost conceputa special pentru aplicatii in sanatate. Carcasa este tratata special cu aditivi anti-microbieni, poate fi dezinfectata zilnic cu solutii dure, industriale.

 

Perfect pentru a fi utilizat in ambele moduri: manual sau prezentare, imager-ul Datalogic Gryphon I GD4400-HC 2D va ofera tehnologia de sesizare a miscarii Motionix care detecteaza miscarea naturala a operatorului si modifica automat modul de lucru al scanerului: manual sau hands-free.

 

Cititoarele Datalogic Gryphon I GD4400-HC 2D pot decoda orice cod de bare 1D sau 2D si pot citi coduri de bare de pe monitoarele LCD, telefoane celulare, telefoane inteligente si alte dispozitive mobile.

Calitatile optice deosebite imbunatatesc toleranta la miscare si viteza pentru a citi etichete cu coduri de bare aflate in miscare, semnaturi, carduri de identitate sau retete.

 

Raza de iluminare rosie, profunda a scanerului Datalogic Gryphon I GD4400-HC 2D elimina efectul enervant de pulsatie, regasit la produsele altor marci, facand posibila utilizarea confortabila de-a lungul intregii zile. Raza de tintire, vizibila, cu 4 puncte, indica clar zona de citire, usurand si rapidizand localizarea.

Scanengine 2D imager
Acquisition 1D-2D
Reading omnidirectional
Max. reading distance 40 cm
Min temperature of use 0 ° C
Max. temperature of use 50 ° C
Min humidity 5%
Max. humidity 90%
Weigth 195 gr
Interface RS-232 / USB / Keyboard Wedge / Wand Multi-Interface
USB yes
ROHS yes
Enclosure Disinfectant-Ready enclosures treated with anti-microbial additives
Delivered with wire yes