Datalogic Gryphon I GM4100

Producer: Datalogic

Noul cradle, patentat Datalogic, cu 2 pozitii, ofera solutii multiple pentru a raspunde diferitelor functiuni si a facilita integrarea in spatii restranse.

 

Cu ajutorul luiputeti realiza citiri hands free si scanari in timpul incarcarii. Bateria Li-Ion rezista de-a lungul a 50.000 scanari oferind mobilitate nelimitata, fiabilitate si precizie in decodarea codurilor de bare chiar si in cazul in care scanerul se afla in afara razei de actiunea statiei de baza. Tehnologia “Green Spot” ofera feedback de citire reusita direct pe cod, imbunatatind astfel productivitatea, in special in medii zgomotoase. Daca asezati scanerul in cradle, cu o inclinatie de 45°, tehnologia “Green Spot” poate functiona ca sistem de tintire, contribuind la pozitionarea codului pentru o citire rapida si intuitiva. Software-ul gratuit de configurare Datalogic Aladdin usureaza procedura de programare a scanerului. Gryphon GM4100 este un scanner liniar, fara cablu,ce ofera un set de caracteristici valoroase.

 

Extrem de versatil si durabil, Gryphon GM4100 reprezinta cea mai moderna si performanta optiune pentru aplicatii in retail si medii industriale in care mobilitatea este absolut necesara pentru imbunatatirea productivitatii. Comunicarea mobila realizata de scanerul Datalogic Gryphon GM4100 elimina limitarile cauzate de dispozitivele cu cablu, oferind un mediu mai sigur sieficient pentru angajati. Comunicarea radio, realizata prin Datalogic STAR Cordless System, reprezinta cheia cresterii productivitatii si flexibilitatii. Seria de cititoare Datalogic GM4100 ofera o solutie scalabila pentru aplicatii simple “point to point” sau complexe, in retea. Display-ul optional, cu cele 3 butoane ale keypad-ului, indica status-ul bateriei si acoperirea radio, permitand interactiunea operatorului cu sistemul “host“.

Type Barcode scanner - portable
Width 2.8 in
Depth 3.9 in
Height 7.1 in
Color Black
Barcode
Interface Type RF
Minimum Bar Width 3 mil
Scan Element Type Linear imager
Light Source Wave Length 630-670 nm
Scan Mode Single-pass
Scan Speed 325 scan / sec
Max Working Distance 31.5 in
Skew (Degrees) 65
Pitch (Degrees) 65
Print Contrast Signal (PCS) 15%
Decode Capability GS1 DataBar, China Post
TTL Decoding Decoded
Connectivity Technology Wireless
OK Notification Beeper, LED indicator
Networking
Wireless Connectivity RF
Display
Display Resolution 96 x 32
Character Resolution 4 lines x 16 characters
Expansion / Connectivity
Interfaces 1 x radio
Miscellaneous
Compliant Standards RoHS, IEC 60529 IP52, IEC 60825-1
Power
Battery 1 x lithium ion
Environmental Parameters
Min Operating Temperature 32 °F
Max Operating Temperature 122 °F
Humidity Range Operating 5 - 95%
Drop Specification 6 ft to concrete