Administrarea restaurantului in regim on-line

iiko este "ochiul atotvăzător" al proprietarului, care îi permite acestuia să controleze tot ce se întâmplă în restaurant, de oriunde din lume, în orice moment. Sistemul iiko nu are egal în ceea ce priveşte gradul de confort al interfeţei și viteza de prelucrare a datelor. Se distinge prin ușurința de utilizare și fiabilitate. iiko are funcționalitatea pe care alții nu o deţin. Este complet transparent și protejează afacerile și veniturile.

 

 

Pentru iiko scopul principal este de a crește profiturile, gradul de control și de a-l scuti de  dureri de cap pe proprietarul restaurantului din cauza ansamblului deciziilor, inclusiv din cauza sistemului de automatizare.Acum cele mai importante informații despre sistem și știri mai relevante nu vor scăpa atenţiei dvs. -- le veți vedea mereu când vă logaţi la sistem.

 

O trăsătură distinctivă a soluţiilor iiko este integrarea unică a tuturor business-proceselor întreprinderii, precum și cele mai recente realizări ale tehnologiei de calculator.  iiko are funcționalitatea pe care alții nu o deţin.Acum nu va trebui să achiziţionaţi câteva software-uri pentru automatizarea businessului: iiko vă pune la dispoziţie setul complet de comandă:  de la o singură instituție la un lanț mare de restaurante, de la vânzări şi depozit până la managementul financiar, personal și supraveghere video.

 

Datorita iiko veţi avea parte de oportunități fără precedent pentru îmbunătățirea capacităţii de coordonare, scalabilităţii și transparenței afacerilor. Sunt puţine lanţurile de restaurante care se pot lăuda cu un modul puternic, dar în acelaşi timp simplu și convenabil. Raportare managerială completă în timp real, raportare profit sau pierderi în timp real, conform standardelor IAS (МСФО; IFRS International Financial Reporting Standards), prin acţionarea unui singur buton -- toate aceasta sunt realităţi pentru utilizatorii iiko.