Datalogic Magellan 3300HSi

Producer: Datalogic

Cititorul de coduri de bare Magellan ™ 3300HSi aduce noua tehnologie imager Datalogic la puncte de vânzare cu volum mare. Împreună cu cititorul vertical 3200VSi, acestea sunt primele scanere de coduri de bare pentru a duplica viteza și un câmp larg de vizualizare a scanerelor laser omnidirecționale de înaltă performanță, adăugând în același timp avantajele asociate imaginilor. Această tehnologie imagistică oferă performanțe remarcabile atunci când captează coduri de bare greu de citit, cum ar fi codurile scurte (scurte), out-of-spec, slab imprimate și codurile GS1 DataBar ™, și oferă suport atât pentru decodarea liniară (1D) cât și pentru eticheta 2D. Magellan 3300HSi permite afișarea simultană a tehnicilor de scanare și de prezentare, care asigură o productivitate maximă și o ușurință ergonomică.

Caracteristici unice care nu sunt găsite pe niciun scaner de la punctul de vânzare includ un cititor de carduri micro-SD pentru a ajuta la gestionarea, modernizarea și întreținerea software-ului. Gestionarea software-ului cu cititorul Magellan 3300HSi este foarte flexibilă și include mai multe metode pentru a încărca software nou sau pentru a modifica fișierele de configurare existente și firmware-ul aplicației. Deoarece majoritatea caracteristicilor scanerului Magellan 3300HSi sunt bazate pe software, capabilitățile noi sunt ușor de adăugat, chiar și după instalarea inițială, sporind durata de viață utilă a scanerului și protejând investițiile tehnologice ale companiei în timp.
 

Printre alte caracteristici ale produsului Magellan se numără Raportarea diagnosticării, Descărcarea gazdei și Raportarea indexului de productivitate, permițând managementului să utilizeze datele de la scaner pentru a îmbunătăți capacitatea de transfer și a gestiona întreținerea. Un mod de citire a telefonului mobil, activat fie printr-o apăsare de buton, fie printr-o comandă de software de terminal gazdă, optimizează nivelurile de lumină pentru a captura imagini sau a citi coduri de bare de pe telefoane mobile sau PDA-uri.

- Tehnologia imaginilor de înaltă performanță Datalogic - Etichetarea codurilor de bare liniare și 2D - Slot pentru card micro SD - Interfețe multiple în fiecare unitate - Captarea imaginilor - Portul auxiliar RS-232

Tip omnidirectional
Rata de scanare (scanari/secunda) 39 Million pixels/second
Rezolutie (max) 5 mil
Distanta de citire variaza in functie de codul citit
Capacitate decodare     1D / Linear Codes:Autodiscriminates all standard 1D codes including GS1 DataBar™ linear codes
2D Codes: Aztec Code, Data Matrix ECC200 Only, MaxiCode, QR Code
Stacked Codes: GS1 DataBar Composites, GS1 DataBar Expanded Stacked, GS1 DataBar Stacked, GS1 DataBar Stacked Omnidirectional, MicroPDF417, PDF417
Comunicatie RS232 sau USB sau KBW
Umiditate 5 - 95% NC
Temperatura (operare) 0 - 40 C
Temperatura (depozitare) -40+70C
Curent de operare  90-264VAC/47-63Hz
 
Dimensiuni (cm) 8,7x15,2x15,2
Greutate (g) 79