Maximum, Alina Electronics, Bomba, Fox Mart- sunt clienți Grupului de companii RTi!

În ziua de azi electrocasnicele ne ușurează mult lucrul și ne oferă  confort  în efectuarea obligatiilor, interesant de petrece timpul liber.
În centre comerciale specializate Bomba; Alina Eletronic; Maximum; Fox Mart puteți  achiziționa  obiecte necesart decea mai inaltă 

Liderii  in domeniul vânzărilor de electronice și electrocasnice din Moldova sunt clienții Grupului de companii RTI. Fiind profesioniști in  automatizarea food și non-food retail, RTi oferă  multe soluții pentru  optimizarea procesele de lucru precum : evidența exactă a mărfurilor din depozite, minimizarea cozilol de la case și, instalarea echipamentelor anti-furt.

Clasa superioara si performanța echipamentelor moderne este apreciată de clienții noștri.
Rețele de magazine mai sus mentionate au achiziționat  și utilizat  în mod eficient următoarele echipamente:

 

-Terminal pentru colectarea datelor; Aceste dispositive permit efectuarea rapid și sigur a inventaruluil   mărfurilor din  depozit  în magazin, precum și pentru a efectua recepția mărfurilor de la furnizor și expedierea corectă la sediul acestuia.

 

-Scanere manuale de coduri de bare; Scaner de nouă generație (Image) permite deservirea rapidă a clientul, eliminând cozile la case.

 

-Sistem anti-furt; Sistem anti-furt; Sistemul care ajută sa excludeți "uitarea cumpărătorului" (au pus marfa în buzunar, și au uitat s-o achită la casa de marcat).

 

-Contorul vizitatorilor. Dispozitivul de calcul sigur al fluxului de vizitatori pentru a monitoriza reacția la acțiunele de marketing.