Datalogic PowerScan PD8300

Producer: Datalogic

Seria Datalogic PowerScan PD8300 face parte din linia premium, de dispozitive industriale, manuale, de colectare a datelor. Scanerul laser PD8300 ofera performanta „state of the art” intr-un produs industrial, cu cablu.

 

Cititoarele de coduri de bare Datalogic PowerScan PD8300 beneficiaza de tehnologia 3 Green Lights (3GL) care ofera reactie superioara in cazul citirii reusite. De asemenea tehnologiile patentate „Green spot” cu iluminare direct pe cod si cele doua LED-uri pentru citire reusita, din partea superioara si din spatele capacului aparatului imbunatatesc vizibilitatea din orice unghi.

 

Performanta superioara de citire este sustinuta si de tehnologia patentata PuzzleSolver, pentru citire rapida si precisa a codurilor de bare standard, slab printate sau deteriorate.

 

Partea mecanica a scanerului Datalogic PowerScan PD8300 a fost dezvoltata si testata pentru a rezista la conditii de mediu extreme pastrand performanta de citire fara a degrada performanta si fiabilitatea.

 

Carcasa ergonomica, usoara si echilibrata asigura confortul optim al operatorului de-a lungul operatiunilor de scanare intensiva. Carligul din metal, integrat, permite aplicatii suspendate, imbunatatind productivitatea. Toate modelele au interfete multiple integrate: RS-232, tastatura wedge, emulatie wand si USB.

Physical Characteristics
Weight 13.9 oz
Light Source 630-680 nm Visible Laser Diode
Laser Class Class II
Scan Method Linear Laser Scanner
Interface Type USB, RS-232, PS/2 Keyboard Wedge
Decode Capability All standard 1D barcodes
Decode Range Up to 42" for standard model; Auto-Ranging model to 33
Minimum Print Contrast 15%
Environmental Characteristics
Operating Temperature -4° to 122° F
Storage Temperature -4° to 158° F
Operating Humidity 5% to 90% non-condensing
Ambient Light Rejection Full light immunity
Seal Spec IP65 (without display) or IP64 (with display)
Drop Spec 6.5ґ concrete 6.5ґ concrete