Datalogic PowerScan PM8300

Producer: Datalogic

Datalogic PowerScan PM8300 este un cititor de coduri de bare laser, de 433 MHz. Kit-ul contine scanerul, statia de baza, cablu CAB-438, sursa si cablu de alimentare (cu conector tip european). 

 

Scanerele laser Datalogic PowerScan PM8300 alcatuiesc linia premium a produselor industriale, robuste, manuale, de colectare a datelor, pentru coduri de bare liniare.

 

Seria de cititoare Datalogic PowerScan PM8300 include modele diferite capabile sa satisfaca orice nevoie a clientilor: PM8300 este modelul cordless de baza, PM8300-D este modelul intermediar cu display si 3 taste, iar PM8300-DK - varianta cea mai avansata, dispune de display si tastatura cu 16 taste.

 

Modelul Datalogic PM8300-DK imbunatateste in mod semnificativ complexitatea interactiunii cu sistemul gazda si propune noi utilizari in aplicatii ce ar necesita in mod normal un terminal mobil scump. Tastatura identica cu a unui telefon mobil permite introducerea manuala a codurilor de bare ce nu pot fi citite si usureaza managerierea aplicatiilor uzuale: inventar, receptie si ridicare marfa, etc. Banda larga de comunicare radio, Datalogic STAR Cordless System, reprezinta cheia pentru a spori productivitatea si flexibilitatea la locul de munca. Ofera o solutie scalabila mergand de la aplicatii simple "point to point" pana la capacitati de retea combinate cu roaming pentru instalatii complexe.

Cititoarele de coduri de bare Datalogic PM8300 ofera functia 3 Green Lights (3GL) pentru un feedback de citire imbunatatit. Tehnologia patentata "Green Spot" direct pe cod sau cea duala "Good Read" adauga vizibilitate din orice unghi. Performanta superioara de citire este sporita si de tehnologia patentata PuzzleSolver pentru citire rapida si precisa a codurilor de bare standard, slab printate sau deteriorate.

Bar Code Symbology Support: 1D / Linear Codes: Autodiscriminates All Standard 1D Codes Including GS1 DataBar Linear Codes Stacked Codes: Code 16K Code 49 GS1 DataBar Expanded Stacked GS1 DataBar Stacked GS1 DataBar Stacked Omnidirectional
Product Model: PM8300-DK
Brand Name: Datalogic
Scanning Distance: 39.37"
Light Source: Laser
Green Compliance: Yes
Maximum Scan Resolution: 3 mil
Depth of Field: 0.80" - 5.20"@5 mil
Bar Code Dimension: 1D
Scan Pattern: Linear
Scan Rate: 35 scan/s
Product Line: PowerScan
Wi-Fi: Datalogic