Datalogic QuickScan I Lite QW2100

Producer: Datalogic

Scannerul din seria QuickScan Datalogic ADC's are ca scop general colectarea de date a produselor. QuickScan Lite QW2100 este un model de baza al gamei Datalogic creat special pentru citirea codurilor de bare lungi si trunchiate care este comun in unele zone ale lumi. Este perfect pentru utilizarea in comert, fabrici, in procesarea documentelor si proiectelor si in mediile bancare si finante.

QW2100 este mic, usor si avand un design ergonomic este confortabil de utilizat în timpul operatiunilor de zi cu zi.
Acesta ofera performante de citire pe cele mai multe coduri de bare 1D si dispune de un unghi larg de scannare, avand o linie de scanare extinsa, ajutand la citirea codurilor de bare mai late decat cele gasite de obicei pe facturile de utilitati si utilizate de catre producatori de piese electronice. In plus avand o linie de scanare mai subtire si mai luminoasa permite utilizatorilor scannarea la unghiuri largi, fara a fi nevoie sa mareasca distanta de scanare.
Cand cititorul este in standby. Ledul verde ramane aprins pentru a arata utilizatorilor unde este pozitia codului pentru o citire rapida si intuitiva.

QW2100 este disponibil cu 2 optiuni de interfata : USB sau tastatura Wedge / RS-232, si include diverse optiuni de pachete, astfel incat poate fi comandat ca un simplu scanner sau ca un scanner cu kit in care se include cablul si suportul de hands-free. Softul de configurare Datalogic Aladdin ofera caracteristici usor de utilizat care simplifica procedura de pornire, chiar si pentru ultilizatori neexperimentati.

Reads barcodes 1D, Postal, GS1 Databar
Comm cable USB
Colour Black
IP norm compliance IP42
Scanner resolution [mm] 0.1016
Decoding capability imager 1D (linear imager)
Operation temperature od 0°C do 50°C
Safe drop [m] 01.май
Warranty [months] 36
Interfaces USB
Indicators sound and light
Minimal code contrast [%] 25
Dimensions [mm] 170 x 65 x 70
Storage temperature od -40°C do 70°C
Max environment humidity [%] od 5% do 95%
Depth of Field @UPC 100% [cm] 40