În timp ce vă odihniți, soluțiile de la Grupul de Companii RTI lucrează!

Complex Turistic “Vatra”.

Timpul liber trebuie petrecut cu un confort maxim, cu beneficii pentru sănatăte si cel mai bine departe de ritmul urban.

Complexul turistic “Vatra”, ce se află în zona de parc de la Vadul-lui-Vodă, care dispune de camere cu un design modern, restaurant extraordinar, fitness-centru, bazin de vară deschis, și cort de tenis , îi va întîlni cu ospitalitate pe toți cei care vor să se odihnească, să se relaxeze și să iși restabilească puterile.

Iar pentru ca angajații restaurantului, Complexului Turistic “Vatra”, să nu petreacă mult timp prin birou plini de hîrtii, analizînd și facînd de sine stătător rapoarte complicate, dar să petreacă mai mult timp acordînd atenție oaspeților dragi, le vin în ajutor, le vin în ajutor soluțiile de la Grupul de Companii RTI în vederea automatizării complexe a proceselor.  Software-ul de ultima generație din domeniul restaurantelor – iiko, oferă o analiză oportună a vînzărilor și deasemenea simplifică procesul de interacțiune a angajaților cu oaspeții restaurantului. În aceasta ii ajută și echipamentul profesionist – imprimanta Epson, care printeaza bonurile de plată direct din program.

 

Dorim să mulțumim conducerii Complexului Turistic “Vatra” pentru colaborare si le dorim succese în continuare.