Managementul lanțului de aprovizionare

Platforma Symphony EYC G.O.L.D. este cunoscută pentru capacitatea sa de a reduce costurile, reducerea stocurilor, pentru  îmbunătățirea eficienței și creșterea nivelului de servicii și, mai presus de toate, pentru oportunități de asigurare a disponibilităţii produselor şi creşterea transparenţei furnizorilor  la operațiunile de mărfuri,  prin  procesarea tuturor datelor, a tranzacţionărilor şi a distribuirii la nivelul  lanțului de aprovizionare. Symphony CET vă oferă un sistem complet și optimizat de gestionare a depozitului, și oferă de asemenea acces la nivel mondial pentru a suportul rapid în luarea deciziilor.

 

Harta solutiilor Symphony EYC G.O.L.D. SCM (Supply Chain Management - Managementul unui lanţ de aprovizionare)

 

                  

 

O gamă completă de soluții de business

 

G.O.L.D. Warehouse Management (Stock) este un modul WMS pentru automatizarea managementului depozitelor (depozite, centre de distribuţie), trasabilitatea și controlul  livrărilor, transportul  și manipularea în interiorul depozitului. Funcționalitatea modulului vă permite să urmăriți și controlul asupra operațiunilor de depozitare în timp real.

 

Caracteristici-cheie:

optimizarea operațiunilor de depozitare;

reducerea numărului de erori de până la 80%;

creșterea productivităţii cu până la 30%.

 

G.O.L.D. Warehouse Billing este un instrument  care vă facilitează procesul de gestionare,   control și  facturare a tuturor costurilor logistice asociate cu unul sau mai multe depozite. G.O.L.D. Warehouse Billing  vă permite să utilizați o varietate de amplasamente, companii, monede, limbi.

 

G.O.L.D. Slotting este un modul  de organizare şi optimizare a zonelor de selecție a produsului. Acesta ajută utilizatorul să decidă cu privire la reorganizare sau transferul zonelor de selecție,  reorganizare fizică a zonelor sau circulația mărfurilor.

 

G.O.L.D. Voice  Operations este un modul de administrare a operațiunilor de depozitare care foloseşte tehnologia de recunoaștere a vocii.

 

G.O.L.D. Replenishment este un modul de optimizare a aprovizionării. Acesta vă permite  creșterea eficienței prin generarea automată de precomenzi (propuneri de comenzi) pentru GOLD Central luându-se în considerare parametrii optimi de logistică și restricțiile contractuale.

 

  • G.O.L.D. Store Replenishment  vă permite regenerarea automată a precomenzilor. Luând ca bază datele privind rezervele, vânzările, frecvenţa furnizărilor modulul calculează automat nevoile magazinului şi generează o pre-comandă;  generează de asemenea în sistemul de mesaje / evenimente o alarmă pentru o acțiune imediată sau amânată.

 

  • G.O.L.D. Warehouse Replenishment  este un modul de optimizare a aprovizionării. Scopul modulului este de a  a crește productivitatea prin generarea optimă  de  precomenzi, calculată în baz  G.O.L.D. Demand Forecasting  luând în considerare diverși factori şi logistica (dimensiunea  transportului, frecvența optimă de livrare, planul de primire a mărfii, etc.), precum și restricțiile contractuale.