Zentrum Apartments, acel amuzant cu curtea pictată, acum e clientul Grupului de companii RTI.

 

Dacă vă mai întrebați unde puteți caza oaspeții capitalei, parteneriii de bussines, să organizați o conferință sau o întîlnire importantă, vă recomandăm să vizitați noul apart-hotel localizat chiar în inima Chișinăului – «Zentrum Apartments».

 

Hotelul dispune cu camere total echipate si mobilate, restaurant, sală de conferință și o minunată terasă de vară. Iar ca conducerea hotelului să poată oferi cît mai multă atenție și timp oaspeților dragi, să primească și să analizeze rapid informația cu privire la preferințele oaspeților, in ajutor le vin soluțiile de la Grupa de Companii RTi în vederea automatizării hotelului și restaurantului din cadrul hotelului.

 

Cel mai performant soft-ware al momentului pentru restaurante oferit de Grupul de Companii RTi iikoР, este integrat cu sistemul hotelier și permite evidența managerială a tuturor proceselor cît și obținerea unei analize comune a tuturor vînzărilor din cadrul hotelului.

Pentru o automatizare complexă, la recepție și la restaurant a fost instalat un echipament modern, de ultimă generație. Din toată gama de echipament prezentat în show-roomul Grupului de Companii RTi, conducerea hotelului a selectat POS-terminalul  FEC pentru casa de marcat, imprimanta Epson pentru împrimarea bonurilor preliminare, imprimanta Citizen cu sunerie pentru printarea comenzilor la bucatarie,  și imprimanta fiscală RTi 1000F, care permite împrimarea bonurilor fiscale direct din program ca din restaurant cît și la recepția hotelului.

Sincere felicitări pentru proprietarii "Zentrum apartments"  cu o deschidere frumoasă, le dorim oaspeți fideli și mulțumiți. Grupul de Companii RTi vă mulțumește pentru colaborare!