Menu

Supraveghere video

Produse complexe pentru supraveghere video IP, inclusiv camere IP, video recordere IP, decodoare, software client si aplicatii de stocare a datelor.

Peste 600 de companii de succes
care au devenit clienti fideli

Proiectare si instalare sisteme de supraveghere video in Moldova.

Instalarea sistemelor de supraveghere video in Chisinau este una dintre cele mai necesare actiuni pentru cresterea nivelului de securitate. Va permite sa controlati situatia, ceea ce este deosebit de important in locurile care necesita securitate sporita, precum banci, institutii medicale si guvernamentale etc.

Vanzarea sistemelor video in Moldova ia amploare in fiecare an, fiecare antreprenor incearca sa-si protejeze afacerea si angajatii. Instalarea camerelor video se poate realiza in orice cladire publica, atat in interior cat si in exterior, acoperind intreg teritoriul.

Sistemele de supraveghere video pentru birourile din Chisinau, precum si pentru case si centre comerciale, permit nu numai cresterea securitatii, ci si imbunatatirea controlului calitatii muncii. Veti putea observa activitatile afacerii, chiar si atunci cand nu sunteti prezent.

Intregul proces de instalare a sistemului consta in mai multe etape. Proiectarea camerelor video in Moldova este prima etapa de instalare a echipamentelor, timp in care teritoriul este studiat pentru lucrari ulterioare si sunt determinate locurile de instalare. Numarul de camere si amplasarea acestora este determinat in asa fel incat sa nu existe zone "oarbe"

Servicii de instalare si intretinere supraveghere video in Chisinau:

Echipamentul video necesita intretinere regulata, astfel incat camerele sa fie mereu functionale.

Unul dintre cele mai moderne sisteme de supraveghere video este sistemul IP. Acest sistem video pentru centrele comerciale din Moldova are capacitatea de a transmite un flux video in format digital. Este format din dispozitive de retea in care fiecare dispozitiv are propria adresa IP si o adresa MAC unica.

Proiectarea unui sistem de supraveghere video IP in Chisinau include cateva sarcini importante:

  • Alegerea echipamentului principal;
  • Construirea unei retele locale;
  • Calculul cantitatii de memorie pentru stocarea inregistrarilor video;

Camerele IP au o rezolutie foarte mare in comparatie cu camerele analogice simple. Camera video este capabila sa analizeze imaginea video si sa se integreze cu aplicatiile de retea si serviciile cloud. Prin urmare, instalarea supravegherii video IP in Chisinau este o mare oportunitate de a asigura securitatea afacerii dvs.

Compania noastra va ofera un serviciu de garantie sisteme video, deoarece, ca orice alt echipament, are nevoie de inspectie si intretinere periodica. In cazul defectiunii echipamentului, vom efectua o reparatie rapida a camerelor si sistemelor video.

Noi oferim produse si solutii complexe pentru automatizarea afacerilor:


Compania RTI - Automatizarea proceselor de afaceri in Moldova

Extinde