Beneficiile digitalizarii meniului restaurantului
Perioada pe care o traversam a catalizat multe schimbari de ordin digital, astfel marcand o dezvoltare considerabila a culturii digitale in diferite domenii ale vietii sociale. Astfel, sectorul HoReCa la fel a introdus schimbari, prin implimentarea tehnologiilor care permit afacerilor sa functioneze in conditiile de criza. Pe langa faptul ca tendintele anului curent, impun proprietarii de restaurante sa optimizeze procesele de comanda, deservirea fluxului de clienti, precum si organizarea propriului sistem de livrare, acestia sunt nevoiti sa se conformeze unui curent specific seculului XXI, in care oamenii nu dispun de timp ca sa proceseze multa informatie, acorda o atentie sporita elementelor de design si strategiilor promotionale ale restaurantului dvs. In acest sens, implimentarea unui meniu digital in restaurant, poate fi un mijloc esential pentru maximizarea veniturilor si a profitului afacerii. Proprietarii de restaurante pot evidentia intotdeauna elementele de meniu cheie si felurile de mancare semnate. Clientii pot fi incurajati sa cumpere produse cu pret mai mare sau elemente care nu se vind pot fi mutate.
Astazi meniurile de hartie devin mai putin eficiente in sporirea vanzarilor si stimularea clientilor. Va indemnam sa implementati in propriul restaurant un meniu digital pe tableta cu display touchscreen sau chiar mese digitale cu ecran tactil.
Va puteti organiza cum doriti atat preturile cat si descrierea, puteti adauga si sterge oricand unele bucate din meniu. Puteti crea clientilor un meniu multi-language. Puteti modifica extrem de usor orice in meniul digital, fara sa mai depindeti de specialisti terti (graficieni, tipografii, etc). Puteti customiza meniul astfel incat sa se modifice singur in functie de perioada zilei. Ex: mic-dejun pana la ora 12:00, meniu de zi, meniu de seara, bar, etc.
De asemenea, meniul este compatibil cu programul de gestiune pentru restaurant. Avantajele acestuia se pot distinge printr-un calcul simplu. Termen de recuperare a tabletelor pana la 6 luni. Durata de folosinta la tablete peste 5 ani.
Este evident ca meniul cartonat are o serie intreaga de dezavantaje. Pe cand si echipamentul electronic poate sa-i tenteze pe hoti. Aici compania RTI intervine cu o solutie. Tableta de pe masa clientului poate fi legata cu un cordon magnetic, care face zgomot in cazul cand este fortat, asa cum se intampla in magazinele de telefonie mobila. Aplicatia MENU DIGITAL poate fi extrem de utila si in cazul hotelurilor. La fel faciliteaza comunicarea pe partea de alimentatie dintre clientul care se afla in camera si angajatii de la bucatarie sau restaurant.